Спадът на ваксиниране се дължи на забраната за ваксинации, която

...
Спадът на ваксиниране се дължи на забраната за ваксинации, която
Коментари Харесай

Д-р Стойчо Кацаров: Заразата с морбили e 30 пъти по-смъртоносна от коронавируса

Спадът на имунизиране се дължи на възбраната за имунизации, която беше въведена през месец март. Това съобщи пред Bulgaria ON AIR ръководителят на Центъра за отбрана правата в опазването на здравето доктор Стойчо Кацаров.
Думите му са във връзка регистрирания сред 5 и 20% спад в броя на направените наложителни имунизации за 2020 година спрямо предходната година.
 Слави Трифонов цитира доктор и попита - лъжат ли Борисов и оперативния щаб за COVID-19? Слави Трифонов цитира доктор и попита - лъжат ли Борисов и оперативния щаб за COVID-19?
Прочетох едно изявление на един български лекар. Но не кой да е български лекар, а лекар Стоян Алексов. Този човек е ръководител на...
, където се допуска, че е по-вероятно да да се срещне инфектиран с ковид.
По думите на медика заразяването с морбили е 30 пъти по-смъртоносно от това с COVID-19, а също последствията от морбили могат да са по-тежки от тези от ковид.
Д-р Кацаров
Според него казусът идва оттова, че не се прави епидемилогичен разбор. Той съобщи, че ограниченията за справяне с пандемията са били неправилни и единствените сигурни данни са лабораторните проучвания.
 Лекар уточни грешките на националния действен щаб и порица самохвалството им Лекар уточни грешките на националния действен щаб и порица " самохвалството им "
Повечето от реакциите и прогнозите на щаба бяха неправилни, по тази причина самохвалството в този случай е несвоевременно ”. Това сподели пред БНР д-...
По думи на доктор Кацаров пациентите сами заплащат 90% от тестванията, до момента в който НЗОК е поела единствено 10 000 PCR теста.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР