Созопол. За младите хора няма невъзможни неща. Но за да

...
Созопол. За младите хора няма невъзможни неща. Но за да
Коментари Харесай

Тодор Йосифов, ГЕРБ: За младите няма невъзможни цели, стига да повярват в тях

Созопол. „ За младежите няма невъзможни неща. Но с цел да са дейни и да не признават граници, първо би трябвало да повярват в себе си. Всички вие, участници в районната академия, би трябвало да откриете по какъв метод да сте потребни на обществото на първо време на локално равнище. С какво можете да допринесете за живота в своя град. Ако имате мнение и го изразявате свободно, в случай че го отстоявате – то ще трансформира света към вас. Не се опасявайте от неуспеха, не се отхвърляйте поради разнообразни фактори. Младите хора, които сме дружно във всички общини на България и интензивно развиваме структурите на МГЕРБ, както и на други юношески организации, имаме огромни триумфи. И не на последно място - постоянно бъдете лоялни към екипа си, хората помнят какво си основал, а не толкоз кой е бил отпред на даден план или реализация “. Така ръководителят на „ Младежки глас “ и общински консултант от ГЕРБ, Тодор Йосифов, откри лекционния панел „ Млади и дейни “ в границите на районната академия на партията в Созопол, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Модератор бе Камелия Димитрова, дълготраен член на МГЕРБ-Бургас. Събитието се организира със съдействието и поддръжката на фондация „ Конрад Аденауер “ и е ориентирана към обществените политики.
Йосифов мотивиращо показа какъв път е минал от началото на основаването на МГЕРБ до през днешния ден. „ От 2006 година също както модератора ни Камелия Димитрова и огромна част от младежите ни в Бургас, сме учредители на ГЕРБ. Една от първите структури на младежкия ГЕРБ е в нашия град още през същата година. 4 мандата бях ръководител на организацията преди сегашният - Николай Василев, да продължи сполучливото битие на структурата. Защо споделям всичко това – силата на една организация е в екипа, а освен в индивидът, който се занимава с дадена активност. Силният водач постоянно е заобиколен от хора, които са отлични фрагменти. Това характеризира и нашата организация. Силата на това да променяш бележи триумфи “, безапелационен бе бургаският общински консултант.
Като ръководител на най-голямата неправителствена организация на младежите в България, Тодор Йосифов подчертава върху опита, който е натрупал посредством развиването на обществените, юношески действия. „ Когато започнахме да се занимаваме с това, когато станахме политически дейни, бяхме 18-19 годишни. Тогава нищо не се случваше с младежите по отношение на публичната и политическа конюнктура. Нямаше кой да ни подаде ръка, а в този момент смяната е голяма. Лекторите преди мен споделиха за доста стратегии, по които работят отрасловите министерства. Младите хора в България по нищо не отстъпват по младежите по света, споделям го от персонален опит, насъбран от работата ми освен в България, само че и в чужбина по разнообразни планове. Българските младежи са едни от най-борбените, с хъс, капацитет. Те би трябвало непрестанно да надграждат постигнатото “, добави Йосифов.
Той показа, че успехите, които реализират младите не са лесни, само че поради това те би трябвало да имат самочувствие за постигнатото. „ Вие в тази зала сте образец за останалите младежи. Младите хора са сполучливи в разнообразни сфери, само че това, което ги характеризира е волята да трансформират нещо “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР