South by Southwest е най-важният музикален фестивал в Щатите. Исках

...
South by Southwest е най-важният музикален фестивал в Щатите. Исках
Коментари Харесай

Рут Колева продава Иво Димчев в Щатите

" South by Southwest е най-важният музикален фестивал в Щатите. Исках да ида да чуя и аз няква свястна музика, та си закупувам аз бадж за достъп до всички концерти за 1000 $ и пипвам самолета от Ню Йорк за Тексас. Рут Колева към този момент ми е споделила, че и тя ще е там да води един панел на Со Алайф Конференс и аз се кефя, че ще има най-малко някой, който познавам тези 6 дни ", стартира описа си в обществената мрежа Димчев.
Реклама
Докато летял в самолета, ексцентрикът получил известие от Рут “Одобриха те! ”, на което той недоумявал защо иде тирада. Оказало се, че колежката му взела, че го кандидатирала като участник. " Аз ти попълних приложението, той периода от дълго време е минал, програмата е оповестена, само че от време на време актьори анулират и си коства да се опита ", написала му още Рут. Като не пропуснала да го почетка с думите: " Ти си неповторим, също така така и така си там, тъй че за какво не. И одеве получих имейл, че си утвърден като формален актьор в програмата на фестивала. Честито! " " БОЖЕЕЕ, Ти си ЛУДА! ", възкликнал от своя страна надареният актьор, който установи: " Излетях от Ню Норк като екскурзиант, кацнах в Тексас като певица в най - реномирания фестивал в Америка. "

От известно време насам Рут Колева се изявява и като управител и уредник на разнообразни креативен лагери. " Безкрайно съм признателен за жеста, за уважението и професионалната поддръжка! Малко са артистите, които биха създали нещо сходно за различен актьор! Да си ми жива и здрава, Рут! ", благополучен е Иво.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР