Соцрадетелят Петър Волгин отново взе думата по политически въпроси.Управляващият политически

...
Соцрадетелят Петър Волгин отново взе думата по политически въпроси.Управляващият политически
Коментари Харесай

Волгин нападна държавата! Кой е откраднал лева

Соцрадетелят Петър Волгин още веднъж взе думата по политически въпроси.

Управляващият политически хайлайф гласоподава в Народно събрание против провеждането на референдум за запазването на българския лев до 2043 година и по този начин открадна демокрацията. Демокрация значи ръководство на народа.
-->
Така стартира седмичният си коментар в " Политически НЕкоректно " по БНР журналистът Петър Волгин. Ето какво още споделя той:

" А какво значи народът да ръководи? Това значи жителите да бъдем питани по най-важните въпроси, свързани с развиването на България. И дано бъде по този начин добър политическият хайлайф да не излиза с глуповати съждения от вида: Вие сте дали своят вот за нас, ние сме за еврото, значи и вие сте за еврото.

Защото е изцяло допустимо доста хора да са дали своят вот за вас по напълно други аргументи, а не тъй като сте за еврото. Ако искахте в действителност да разберете какво мислят хората за възможното ни участие в еврозоната, трябваше да извършите закона.

Какво друго видяхме през вчерашния ден в Народното събрание, като се изключи че станахме очевидци на една най-банална кражба? Управляващият политически хайлайф на България се опасява от българите. Страхува се от решенията, които можем да вземем. И по тази причина и дума не дава да се издума за провеждането на референдум. За каквото и да е.

Елитът бяга от референдумите със същата скорост, с която милионер от IT бранша и претендент за кмет бяга от въпроса за първия си милион. И страхът, и бягството са изцяло естествени.

Крадците на народна власт осъзнават прелестно и още нещо доста значимо. Повечето българи не ги харесват. Повечето българи не харесват този разложен от блаженство хайлайф. И в случай че тези хора, въобразили си, че са знак на умността и хубостта, желаят да водят охолния живот на хайлайф, няма по какъв начин да разчитат на сънародниците си.

Остава им да разчитат на непознатите началници. Единствено началниците от чужбина са тези, които подсигуряват спокойствието и охолството на ръководещия хайлайф. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР