Социологическо изследване, анализ и план с еко норми и правила

...
Социологическо изследване, анализ и план с еко норми и правила
Коментари Харесай

Социологическо проучване се извършва във Варна, Белослав и Аксаково

Социологическо проучване, разбор и проект с еко правила и правила за използването им, тече в региона на Местна инициативна рибарска група (МИРГ) " Варна, регион Аспарухово-Белослав-Аксаково “.

Целта е то да спомогне при даване на туристически артикули на територията на МИРГ, научи Varna24.bg от бенефициента по плана - съдружие " Форум гражданско общество ".

Той се осъществя по процедура- BG14MFOP001-4.053 “Екологична и устойчива рибарска област " - Местна инициативна рибарска група (МИРГ) " Варна, регион Аспарухово-Белослав-Аксаково “, по Програмата за морско дело и риболовство 2014-2020 година Проект BG14MFOP001-4.053-0005-C0001 “Еко образование, еко резистентност и еко развиване в даване на туристическите услуги на територията на МИРГ-предпоставки за вложения и резистентен напредък ".

По него ще бъде осъществен разбор за развиването на туризма на територията на МИРГ. Ще се проучат локалните екологични настройки и желанието за запазване на околната среда при даване на туристически услуги на територията на МИРГ.

Общите цели в предлаганият план са  свързани със основаване на условия за: Развиване на капацитета, разкриване на нови благоприятни условия и стабилно развиване на туризма и повишение на виталния стандарт на територията на Местна инициативна рибарска група (МИРГ) Варна, Район " Аспарухово " - Белослав - Аксаково.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР