Социалният министър в оставка Георги Гьоков изтъкна, че ако управляващите

...
Социалният министър в оставка Георги Гьоков изтъкна, че ако управляващите
Коментари Харесай

Георги Гьоков: Ако утре не се приеме бюджетът на ДОО, пенсионерите няма да получат по-високи пенсии

Социалният министър в оставка Георги Гьоков посочи, че в случай че ръководещите не вземат ограничения за превъзмогване на зверските неравенства, ще има обществени последствия.

Гьоков добави, че политическото говорене за отговорност към хората и пенсионерите няма нищо общо с дейностите на депутатите от Народното събрание.

" Отново няма кворум през днешния ден, за втори следващ ден и предизвестявам пенсионерите, че в случай че по този начин не престават и в случай че на следващия ден няма признат бюджет на Държавното публично обезпечаване (ДОО), оповестен най-късно във вторник в Държавен вестник, специалистите от Национален осигурителен институт няма да имат физическото и техническото време да създадат преизчисляване на пенсиите, да разпределят средствата, с цел да може пенсионерите да си получат в естествения период пенсиите ", предизвести общественият министър.

Той посочи, че държавното управление, общественото министерство и Национален осигурителен институт са си свършили съвършено работата в обществената политика. Гьоков чака Народното събрание също да си свърши работата, с цел да може пенсионерите да получат по-високите си пенсии. Той обаче е черноглед, че Народното събрание ще си свърши работата до дъно.

Гьоков уточни, че има късмет за нарастване на пенсиите, само че благоразумието в Народното събрание би трябвало да надделее. Българските пенсионери може би ще получат нарастване на пенсиите, само че въпреки всичко съм оптимист за нарастване на пенсиите като краен резултат, само че не съм оптимист, че това може да се случи от 1 юли, сподели общественият министър.

За него не е значимо кой ще е отпред на общественото министерство, а да се продължи политиката на надграждане.

Гьоков изброи направените действия в МТСП: промяната в общественото подкрепяне, схемите по стратегиите за развиване на човешките запаси, повишение качеството на обществените услуги и други " Вървим в извънредно вярна посока ", сподели Гьоков и добави, че се надява без значение кое е държавното управление и кой е министърът, политиката в обществената сфера да продължи в реформаторска посока.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР