Социалният министър Деница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември

...
Социалният министър Деница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември
Коментари Харесай

Деница Сачева: Отровното трио и Радев са виновни за езика на омразата

Социалният министър Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е насочи сериозна рецензия към държанието на уредниците на митингите "Отровното трио " и президента Румен Радев. Причината - подклаждането на напрежението.

"Не бих го определила като революция. Това, което се случва, несъмнено от "Отровното трио ", е форма на цивилен митинг. Това, което мен ме тревожи, е ескалация на омразата. Това ще се върне като бумеранг. Политически водачи които потенцират езика на омразата ", сподели Сачева.

И акцентира:

"Няма един човек, който е отговорен, само че хора, които имат принос са "Отровното трио " и президентът ".

"Когато той (президентът, бел. ред.) влизаше в Народното събрание това беше ярка проява, сходно нещо не се е случвало ", сподели още Сачева.

Тя напомни, че на 2 септември Радев е излязъл от "Дондуков " 2 и е тръгнал към Народното събрание, обкръжен от хора с надписи: "Мутри вън! ".

Сачева не приема и обвиняванията, че ръководещите имат пръст в нажежаването на напрежението в сряда.

"Как може на един човек да не му хрумне, че има хора, които бягат от правораздаването и са свързани с футболните агитки, че властта провежда напрежение. Това са възмутителни спекулации! Нито един член на българското държавно управление няма никакъв интерес към кръв на митинга. Организирали сме единствено и само благоприятни условия за ограничения ", съобщи общественият министър.

По мотив оставката на кабинета- тази тематика не стои на дневен ред, удостовери Сачева.

А по отношение на смяната на Конституцията тя уточни, че занапред дебатът ще се развие. Не утвърждава мнението на водача на Воля и зам.-председател на Народното събрание, че няма смисъл да се чете планът, импортиран от ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР