Социалните в Сандански са запознати с тежките проблеми у семейството

...
Социалните в Сандански са запознати с тежките проблеми у семейството
Коментари Харесай

Разкритие: Дни преди убийството на дечицата, Кристина и Георги се разбрали да...

Социалните в Сандански са осведомени с тежките проблеми у фамилията на горския Георги Трайков и дамата, с която той живее на фамилни начала и която нощес закла двете им деца.

Преди два дни Георги и Кристина подписали протокол в локалната обществена работа, че няма да се карат и ще обезпечат здравословна среда за развиването на децата си, написа Struma.com.

Преди към месец Кристина взела децата и се изнесла при родителите си, само че след това размислила и се върнала при Георги, макар несъгласието на родителите си, взаимното им общуване да траяло.

За свадите знаят и всички съседи, които нощес чули писъците на децата, алармирали на 112. Бащата се прибрал и като не съумял да влезе, разрушил вратата и се натъкнал на ужасяващата панорама. Хукнал към полицията и посрещнал тръгналите към този момент към адреса служители на реда. Страшна покруса, разясняват хората през днешния ден.

А околните на Кристина признават: "В последния месец не беше добре, нещо ставаше в главата й, говореше несвързани неща, очевидно е отключила заболяване... Кристина ще бъде прегледана от специалисти психиатри за определяне на положението й.

Мотивът за кървавото закононарушение?!
Неясен, тъй като какъв претекст може да има човек, който не е на себе си, в резултат на тежко психологично разстройство. Днес къщата на фамилията е оживена. Влизат хора, облечени в черно, с цел да припомнят за ужаса от нощес.

Темата е най-коментирана в Сандански.

Кристина преряза гърлата на двете си деца, на 3 и 5 години, и си призна: "Те желаеха да ми ги вземат, ето дано ги вземат в този момент! ", сподели дамата пред полицията. Образувано е досъдебно произвеждане за двойното ликвидиране, потресло страната.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР