Социалните мрежи у нас са задръстени с коментари за най-новия риалити

...
Социалните мрежи у нас са задръстени с коментари за най-новия риалити
Коментари Харесай

"Ергенът": Кастинг, чупещ тъпомера или тъжна българска реалност

Социалните мрежи у нас са задръстени с мнения за най-новия  риалити формат. „ Ергенът “ започва в ефира на bTV. В любовната конкуренция влизат 22 дами, които се борят за мъж, който даже не познават. Това е 31-годишният Виктор Стоянов, който е шеф на фитнес зала и модел, а все още единствената му потребност в живота е да откри своята половинка.

Участничките са на възраст от 20 до 36 години, практикуват разнообразни специалности, като инфлуенсърки, психоложки, плеймейтки, дизайнерки, само че огромна част от тях се показват като „ бизнес дами “. След излъчването на визитките на участничките, словесните пристрастености в мрежите стартираха.

Една от най-коментираните участнички е 28-годишната Габриела от Сливница. Тя е дизайнер и показа себе си като меркантилна, като съгласно нея това би трябвало да е основното условие за всяка уважаваща себе си жена.

Потребителите са на мнение, че Габриела е представител на 90% от извадката на българската жена в 21-ви век, което естествено е мощно пресилено.

Една от изцепките на вечерта беше подбудена точно от нея, след изказванието й, че смисъла на АЕЦ е „ Авио електро централа “. Разбира се, отзвукът от мнения в обществените мрежи не закъсня.

Потребителите я съпоставиха със Сит ленивеца, който е воин от анимацията „ Ледена ера “. Не знаем дали образно потребителите я оприличават с него или държанието й припомня за комедийния облик от детското филмче.



„ Хем е смешно, хем е тъжно…Наблюденията ми над Габриела, в действителност ме карат да се замисля дали да не мина на другия бряг “, написа консуматор от мъжки пол.

„ Нагла, джукеста и безпардонна, чисто въплъщение на българската жена в 21-век “, са единствено част от мненията, които се изсипаха по адрес на дизайнерката.

Дамата, която получи позитивен отзив в мрежите и роза от Виктор, е Деница Дешкова, която работи като управител в АЕЦ. Освен интереса на Виктор, тя завоюва и утвърждението на феновете, които считат, че е смирена, умна и същинска на фона на останалите участнички, които показват самочувствие и долнопробност.



Според доста хора пък, риалити то е огледало на самата действителност в страната ни и намират за необичайно отрицателната вълна от мнения на потребителите по отношение на участничките, а заключението ни от видяното е най-добре “ Ергенът ” да си остане ерген.

Вижте и някой от най-споделяните мнения по отношение на шоуто в обществените мрежи:

„ Ако участничките въплъщават българската жена в 21-ви век, то тежко ни горко. “

“Който желае да не губи разсъдъка си – да не гледа в никакъв случай “ Ергенът ”! ”

“Никога повече няма да си пусна тв приемника! ”

“След като eргенът видя всички мераклийки, той си потегли с един от операторите на продукцията ”

“Почти всички участнички са със съществени душевен отклонения, нуждаят се от незабавна терапия допустимо най-скоро! ”

“Не знам дали участничките ще счупят сърцето на ергена, само че в случай че има тъпомер, то несъмнено ще е на сол! “

" В предишния сезон на " Ергенът " завоюва Борислава Йовчева, а премията бе къща в Барселона ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР