Социалната мрежа фейсбук прегря от снимка на която мъж се

...
Социалната мрежа фейсбук прегря от снимка на която мъж се
Коментари Харесай

Мъж регистрира 7000 билети от лотарията и не спечели нищо


Социалната мрежа фейсбук прегря от фотография на която мъж се е снимал с 7000 билети (около 22 кг.) от лотарията и споделя, че не е спечелил нищо.

Над 2/3 от българите споделят, че не познават човек, който да е спечелил забележителна сума от лотарийни игри у нас. Още по-голямо болшинство – 81% – считат, че да се завоюва значима сума в такива игри не е елементарно, до момента в който 9% на 100 са на противоположното мнение.

Това сочат данните от експресен сондаж на “Галъп интернешънъл” по настоящи туми от публичния и политически живот у нас, извършен сред 19 и 22 април измежду 801 пълнолетни българи.

Коментари от мрежата:

Мен пък ми е забавно друго, всеки ден разгласяват и някой, който е спечелил 100 лева за най-вече регистрирани билети за деня, и там има хора с по 1500, 2000 билета, регистрирани в границите на един ден, примерно постоянно има някой на 18 – 20 години от малко градче в провинцията с регистрирани 1000 – 2000 непечеливши билета единствено за един ден. Хиляда билета са най-малко 2000 лева, в случай че е купувал от най-евтините, но нали има и по три и пет, че и 10 лева, и тук не включваме тези, които печелят чоп за тв предаване, които на процедура нищо не печелят, а огромен брой от купените билети несъмнено са били такива.

Направо не мога да си показва от кое място някой 18-годишен има толкоз пари да изхарчи единствено за един ден, мозъкът ми не го побира и то най-вероятно изхарчени горе-долу за нищо.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР