Социалната кухня към храм Св. Николай Чудотворец във Варна получи

...
Социалната кухня към храм Св. Николай Чудотворец във Варна получи
Коментари Харесай

Дарение за социалната кухня към храм Св. Николай Чудотворец във Варна

Социалната кухня към храм " Св. Николай Чудотворец " във Варна получи хранителни артикули за над 1 200 лв.. Парите са събрани по време на благотворителното подготвяне на пици в границите на самодейността " Улицата на готвачите " през декември предходната година.

Варна

Социалната кухня към храма към този момент разполага с 300 кг фасул, още толкоз леща и 150 кг ориз. Продукти по този начин нужни за обществено слабите и самотни хора, които всяка събота получават топъл обяд.

Гергана Пенева, съорганизатор на " Улицата на готвачите " - Варна: Това са артикули, за може би 15 седмици, 15 хранения. 200 индивида във Варна ще могат да имат топъл обяд в съ бота и храна за неделя.
Храната в обществената кухня се обезпечава единствено от дарения, към този момент 7-ма година. А за приготвянето на обяда оказват помощ доброволци.
протойерей Василий Шаган, храм " Свети Николай Чудотворец " - Варна: Бог е този, който желае да открием в себе си индивида, или както споделяме преди да станем като Бог по-добре да станем хора.
Майсторът на пици Анатоли Колев, който е създател на самодейността, оказва помощ на хора в потребност не за първи път.
началник Анатоли Колев: Беше извънредно занимателно, тъй като успяхме да накараме децата, което беше нотката на събитие то, да се включат. С тях приготвяхме пиците, с треньорите. Получи се занимателно благотворително мероприятие.
Организаторите на " Улицата на готвачите " са безапелационни, че ще продължат да поддържат благотворителни дела и отсега нататък.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР