Социалистите сезират главния прокурор за изнесените факти за безстопанственост, корупция,

...
Социалистите сезират главния прокурор за изнесените факти за безстопанственост, корупция,
Коментари Харесай

Нинова бясна, оплаква се на главния прокурор

Социалистите сезират основния прокурор за изнесените обстоятелства за занемареност, корупция, незаконно безучастие и умишлени дейности на министри, регионални шефове и кметове, касаещи напоителни системи, язовири, ВиК инфраструктура, пречиствателни станции, заяви във Facebook водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Реакцията на Българска социалистическа партия е единствено ден откакто министърът на околната среда и водите Емил Димитров изнесе по време на петъчния парламентарен надзор скандални обстоятелства във ВиК бранша. Той предизвести, че те ще доведат до водна рецесия в страната и водни протести.

„ Водата е национално благосъстояние и въпрос на национална сигурност “, написа Корнелия Нинова и посочи: „ Сезираме основния прокурор за изнесените обстоятелства. Ще му предоставим стенограмата от съвещанието, с цел да стартира инспекция за възможни осъществени закононарушения от министри, от регионални шефове и кметове, както и от самия министър председател Борисов за неупражнен надзор “.

Веднага след ревюто на министър Димитров със мощно смущаващите данни за ВиК бранша, водачът на левицата в Народното събрание Корнелия Нинова съобщи от трибуната: „ Чухте най-вярната и безкомпромисна оценка на ръководството на Бойко Борисов. Въпросите за въздуха, чистата вода и храна са въпроси за здравето на нацията “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР