Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукДрага Лена, по-кротко, де. Овладей

...
Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукДрага Лена, по-кротко, де. Овладей
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева: Лично на мен Петко ми сподели, че когато Лена изпаднала в депресия от песента на Ку-ку-бенд, той я изпратил при Алексей Петров за подкрепа

Соня Колтуклиева, фейсбук

Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук

Драга Лена, по-кротко, де. Овладей страстите, укроти хормоните, не истеризирай – нездравословно е за бременността.

Не, Бойко Борисов не пренаписва историята. Тя от дълго време е написана. И не може да бъде изтрита с гумичка или с натискане на delete.

Лично на мен Петко Петков ми описа неведнъж за близката си мъжка дружба с Алексей Петров – още от времето, когато двамата са упражнявали бойни изкуства.

По личните му самопризнания, Петко смяташе Алексей за непосредствен другар, душеприказчик, консултант, бранител.

Лично на мен Петко Петков ми показа, че когато ти, Лена, си изпаднала в меланхолия след песента на Ку-Ку-бенд “Уморена Лена, хищна хиена ”, той те е изпратил при Алексей Петров за съвет и поддръжка.

Лично на мен твоят другар и събеседник от квартирата с “парапета ”, Лена, ми довери с пламенен от неспокойствие взор, че за него Алексей е гуру. Кирил не криеше възхищението си от Алексей.

Петко и Кирил можеше да напишат простичко: “Сбогом, Алексей. Бог да те елементарни! ” Човешко е. Никой нямаше да ги укорѝ. Откровеността и човещината щяха да бъдат оценени.

А не да се крият – за кой ли път – зад полата ти. Напра̀ви ми усещане, при моите диалози с Петко, че той те боготвори; приказва за теб доста повече, в сравнение с за Линда.

Да, вероятно синът и бащата дълго ще разчитат на твоята помощ, преданост и жертвоготовност.

Но даже ти, Лена, блестящата хардвардска студентка, говорителка и дружинна ръководителка на държавното управление, не можеш да манипулираш Историята.

Не се опитвай да гримираш действителността, тъй като единствено я размазваш и карикатуриш. Ние помним. И знаем.

Истината, Лена. Време е да се запознаеш с нея!

П.П. Алексей Петров, мир на душата му, споделяше, че Петко и Кирил са му дали обещание да го създадат заместник-председател на ДАНС.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР