Sony взриви сцената на започналото гейм експо Paris Games Week

...
Sony взриви сцената на започналото гейм експо Paris Games Week
Коментари Харесай

Ново видео към The Last of Us Part 2

Sony взриви сцената на почналото гейм експо Paris Games Week 2017 с представянето на заглавията, които геймърите чакат в идващите месеци (макар и наподобява някои заглавия да бяха пропуснати) за PS4, PSVR и Playstation Link. Най-очакваната игра без никакво подозрение е продължението на The Last of Us и Sony не разочароваха почитателите на истинската игра. Едва третият филмов откъс към играта на Naughty Dog взриви интернет пространството с грубост, изящна визия и невероятна фотореалистичност на графиката (видеото е от PS4 Pro).

Collider го назова „ жесток “, Metro пита „ не е ли прекомерно нечовечен “, а за Independent е „ спорен “. Именно за английското издание, на Джим Райън, отговарящ за маркетинга в Sony му се наложи да влиза в пояснителен режим и да съобщи, че играта е за възрастни и по този начин би трябвало да е възприемана. „ Ясно е, че The Last of Us Part 2 е игра, създадена от възрастни за възрастни “, споделя той.

Изглежда по този начин като че ли Naughty Dog подвигат летвата съществено с The Last of Us Part 2 и някой отново ще обере всички вероятни награди. Играта ще е ексклузив за PS4 (и PS4 Pro).

По-долу, може да видите и цялостен запис на медийната изява на Sony по време на PGS 2017. Вероятно ще бъдете сюрпризирани от някои към момента неанонсирани заглавия, като персонално аз ви предлагам да обърнете внимание на новото видео от God of War и Detroit: Become Human (между другото също провокирало полемики в Интернет), Erica, симпатичното заглавие Concrete Genie и умопомрачаващата визия на Ghost of Tsushima.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР