Sony планира да обедини своя бизнес в Европа в своето

...
Sony планира да обедини своя бизнес в Европа в своето
Коментари Харесай

Брекзит: Sony мести офиса си от Лондон в Холандия




Sony възнамерява да сплоти своя бизнес в Европа в своето холандско отделение, с цел да облекчи въздействието на Брекзит без договорка с Европейски Съюз. Поделението в Холандия ще дава отговор за бизнеса на японската компания с електронни артикули, в това число тв приемници, само че без бизнеса с филми и ТВ стратегии, като договорката ще бъде приключена на 29 март 2019 година

Говорител на Sony Бенелюкс удостовери за холандски вестник, че офисът на Sony в Хуфдорп ще стана централна на японската компания за Европа. Сделката ще бъде приключена на 29 март т.г., в края на сегашната фискална година на Sony, демонстрират документите, прегледани от в. Daily Telegraph. Не се чака да бъдат наранени работни места, като офисът във Англия ще остане отворен.

Според холандската комерсиална камара, Sony Europe BV е била основана през май 2018 година, а документите за сливането със Sony Europe Limited са били изпратени в камарата през ноември 2018 година Базата на компанията е в Хуфдорп, покрай амстердамското летище Схипхол.

По-рано още една японска компания – Panasonic, сподели, че ще премеси централата си от Лондон в Холандия.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР