Sony Music и FIFA представиха Live It Up – официалната

...
Sony Music и FIFA представиха Live It Up – официалната
Коментари Харесай

Чуйте химна на Световното по футбол 2018

Sony Music и FIFA показаха " Live It Up " – формалната ария на Световното състезание по футбол, което ще се организира в Русия.
Сингълът " Live It Up " събира някои от най-успешните модерни актьори за основаването на ария за най-голямото събитие в света на футбола, което започва на 14-ти юни в Русия.
Световноизвестният артист, реализатор, композитор и притежател на премията " Грами ", Уил Смит дружно с един от най-успешните латино ърбан и регетон актьори, притежател на премията Грами за латино музика – Ники Джем и поп сензацията от Албания Ера Истрефи – се сплотяват в сингъла " Live It Up ", формалната ария за международното състезание по футбол.
Музикален продуцент на сингъла е супер сполучливият DJ, композитор и притежател на " Грами " – Diplo – който споделя: " За мен е наслаждение и чест да напиша и продуцирам тази ария. Никога досега не съм взел участие в толкоз разнороден креативен екип от актьори от разнообразни жанрове и континенти, които се сплотиха в тим и сътвориха страхотна атмосфера в песента ".
ПЕСЕНТА ЧУЙТЕ ТУК
Официалната ария " Live It Up " ще бъде показана онлайн на финала на шампионата (2018 FIFA World Cup), който ще се организира на 15-ти юли на олимпийския комплекс " Лужники " в Москва. Очаква се събитието да събере над един милиард телевизионни фенове от целия свят.
Премиерата на формалното видео към " Live It Up " ще се състои на 7-ти юни, 2018г.
За новия музикален план, Уил Смит споделя: " Истински съм поласкан от поканата за присъединяване в плана. Ужасно вълнуващо е, че ще осъществим песента на финала на международното състезание по футбол в Москва. Това е едно от най-мащабните спортни събития в света, което събира хора от всички краища на планетата, с цел да се любуват, забавляват и вълнуват от магията, наречена футбол. Сътрудничеството с Ники, Дипло и Ера за песента е страхотна музикална еклектика от разнообразни усети и жанрове, обединени в обща мелодия. С тази ария, ние просто желаеме целият свят да танцува ".
Преди дни, Ники Джем, Уил Смит и Ера Истрефи завършиха фотосите на видеото към сингъла. Видеото на " Live It Up " е осъществено в Будапеща, където сега се организират фотосите на най-новия филм с присъединяване на Уил Смит.
ПЕСЕНТА ЧУЙТЕ ТУК
" Да съм част от формалната ария за Световното състезание по футбол в Русия е извънредно вълнуващо прекарване за мен. Работата с такива огромни звезди като Дипло, Уил Смит и Ники Джем е невероятна! Още повече, че аз съм и буен футболен почитател и нямам към този момент самообладание шампионата да стартира. " – споделя албанската певица Ера Истрефи.
Кралят на регетон музиката, Ники Джем, декларира: " Да запишеш песен-химн за международно състезание е достижение, което оставя за цялостен живот. Не са доста артистите на планетата, които имат привилегията да са част от този свят. Много съм горделив и благополучен, и един ще мога да кажа на внуците си " Вижте какво направих ".
Официалното видео от песента химн на Световното състезание по футбол може да чуете в Sportlive.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР