Sony Interactive Entertainment (SIE) обяви новото PS VR заглавие, Track

Sony Interactive Entertainment (SIE) обяви новото PS VR заглавие, Track ...

Ексклузивното PlayStation VR заглавие TRACK LAB идва на 22ри август.


Sony Interactive Entertainment (SIE) обяви новото PS VR заглавие, Track Lab, което ще стартира на платформата PlayStation на 22 август. Не са необходими специални музикални способности! Играещите могат да създадат мелодии само с пренареждане на музикални елементи във виртуална среда. Творите, миксирате и споделяте вашите музикални парчета със света. Създаването на музика, никога не е било по-лесно!

Track Lab е заглавие, разработено от Little Chicken Game Company. Играта има два „single player“  режима за създаване на музика. С Track Lab ще творите музика, както никога до сега! Не само чувате оригиналния бийт, но можете и да го видите във виртуалното пространство.

До тогава можете да играете заглавията, които Sony анонсира в PlayStation Plus за месец юли. Това са Absolver и Heavy Rain.
Най-напред, Absolver е интересен хибрид между ролева и бойна игра, който включва специални атаки с опцията сами да създавате и развивате комбо ударите си. Играта е особено добра в мултиплейър с приятел.
На свой ред, Heavy Rain не се нуждае от представяне. Модерната класика на Quantic Dream е уникална интерактивна история с няколко момента, които наистина ще ви накарат да помислите преди да вземете решение.

Източник: kaldata.com