СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (AP) — Спортистите от колежа в Юта,

...
СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (AP) — Спортистите от колежа в Юта,
Коментари Харесай

Спортистите от колежа ще се нуждаят от одобрение от училище за NIL сделки съгласно законопроект, приет от законодателния орган на Юта

СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (AP) — Спортистите от колежа в Юта, които желаят да завоюват от името, облика и облика си, ще би трябвало да потърсят документално утвърждение от техните учебни заведения за всяка бизнес договорка, надвишаваща $600 според законопроект, който получи дефинитивно законодателно утвърждение в щатския Сенат в петък.

Политиката, която дава на университетите в Юта повече надзор върху маркетинговите партньорства сред студенти и спортисти, известна като NIL покупко-продажби, беше призната с 21-7 гласа в последния ден на законодателната сесия през 2024 година, откакто Камарата я утвърди предишния месец с малко опълчване.

Съгласно мярката от университетите ще се изисква да дават документално удостоверение за това дали NIL договорка опонира на политиките на учебното заведение или на стандартите, посочени в законопроекта.

На студентите спортисти ще бъде неразрешено да разпространяват алкохол, марихуана, следени субстанции или тютюневи произведения като електронни цигари и електронни цигари. Хазартът и спорт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР