СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (АП) — Робърт Ф. Кенеди-младши е събрал

...
СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (АП) — Робърт Ф. Кенеди-младши е събрал
Коментари Харесай

Робърт Ф. Кенеди-младши се квалифицира за президентските избори в Юта, първият щат, който му дава достъп

СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (АП) — Робърт Ф. Кенеди-младши е събрал задоволително подписи, с цел да взе участие в президентските избори през 2024 година в Юта, споделят чиновниците по изборите, отбелязвайки първия щат, в който самостоятелният претендент и изтъкнат теоретик на конспирацията срещу имунизациите се е класирал.

Кенеди е извършил условието за 1000 подписа, нужни, с цел да се класира за изборите в Юта и може публично да се кандидатира за кандидат-президент в щата преди крайния период 5 март, сподели шефът по изборите на щата Райън Коули.

Юта е първият щат, в който акцията на Кенеди подаде подписи и се класира за достъп до бюлетини, сподели представителят на акцията Стефани Спиър. Тя не уточни в кой ден ще подаде кандидатура.

Издънка на една от най-известните демократични династии в нацията, дългогодишният юрист по околната среда се отклони от партията предходната есен и разгласи самостоятелната си кандидатура за Белия дом. Той е наследник на някогашен сенатор и основен прокурор на Съединени американски щати Робърт Ф. Кенеди и п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР