Солон Паси сравни ( апетита на ) Путин с (

...
Солон Паси сравни ( апетита на ) Путин с (
Коментари Харесай

Табуто за приликата между Путин и Хитлер, което Соломон Паси прекоси

Солон Паси съпостави ( апетита на ) Путин с ( апетита на ) Хитлер преди Втората международна война

Излишно е да представям Соломон Паси. При цялата палитра от отзиви за него с многочислени “за” и “против”, каквито и аз съм изразявал по отношение на този мой остарял познайник, той е наш изтъкнат сънародник от еврейски генезис и незаобиколим фактор в преразказа най-новата ни история, написа Иво Инджев в неговия

В това качество Соломон Паси направи през днешния ден значима стъпка. Сравни ( апетита на ) Путин с ( апетита на ) Хитлер преди Втората международна война.

“В момента апетитът на президента Путин е по същия метод наедрял, по какъвто метод беше апетитът на Хитлер преди Втората международна война”, сподели той в изявление за БТВ.

Не настоявам, че други наши съотечественици със същия генезис не са го правили. Но от устата на Соломон Паси тази оценка звучи като прекрачване на едно табу от страна на най-пострадалите през 20 век поради своя етнос и вяра хора в Европа и в света. Соломон Паси се осмели да наруши неписаното предписание в средите на нашите съотечественици от еврейско родословие ( а и освен у нас), съгласно което за Съюз на съветските социалистически републики и Русия би трябвало да се приказва единствено положително.

Причината за тази самоналожена умереност е ролята на Червената войска, освободила при настъплението си на Запад концлагерите в източната част на “райха”. Ето за какво обичайно антисемитската по своя държавен произход ( и уви, народопсихология ) съветска страна се радва на привилегията еврейските интелектуалци да се въздържат да акцентират очевидния паралел сред нацизма и болшевизма, който преподава урока по основаване на концлагери на своите националсоциалистически възпитаници в Германия.

Ако някой има подозрение кой кой е в подтекста на актуалната фашизоидност у нас, вижте заканите на фюрера на нашистите, промъкнали се в Народното събрание.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР