Солидно почерпен врачанин е сътворил голяма глупост с неадекватното си

...
Солидно почерпен врачанин е сътворил голяма глупост с неадекватното си
Коментари Харесай

Пиян врачанин се оплака от полицейско насилие на тел. 112

Солидно почерпен врачанин е сътворил огромна нелепост с несъответстващото си държание, научи BulNews.bg. В опиянението си мъжът решил да натопи двама униформени на тел. 112, че са упражнили върху него принуждение. Сигналът на А.П.Б. обаче нямал нищо общо с действителността и след следствие на случая мъжът бил наказан от районния съд във Враца да заплати санкция от 1 000 лв. поради подправения си сигнал на незабавния телефон.
Историята се разиграла на 28 февруари тази година във врачанско село. Обвиняемият е с чисто правосъдно минало и сега е незает, само че когато подал сигнала работил в земеделска компания. Във въпросния ден полицейски чиновници отишли пред дома на мъжа, с цел да го разпитат за служебния му телефон, който бил оповестил за откраднат. Той обаче бил очевидно нетрезво положение и двамата униформени решили да го посетят различен ден. След като ченгетата си тръгнали А.П.Б. взел телефона и се обадил на единния незабавен номер, като декларирал на оператора, че е бил посетен в дома си от „ екип на полицията, които са упражнили принуждение по отношение на него”.
Сигналът незабавно бил разследван и се открило, че казаното от пияния мъж не дава отговор на истината, за което той отнесъл солената санкция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР