Солидно количество наркотици са открити по време на полицейска акция

...
Солидно количество наркотици са открити по време на полицейска акция
Коментари Харесай

Иззеха солидно количество наркотици от мъж край Пазарджик

Солидно количество опиати са открити по време на полицейска акция на чиновници от ОДМВР-Пазарджик. Действията на служителите на реда са стартирали през предходната седмица, когато е осъществено претършуване в къща, населявана от 39-годишен мъж – гражданин на лесичовското село Памидово.
Прочетете още
В хода на полицейските дейности била открита суха зелена листна маса от глави и съцветия. Последвали полеви наркотестове, които реагирали позитивно на марихуана. Откритото количество дрога е 9.26 кг. Наркотикът е конфискуван, а притежателят му арестуван в ареста за период от 24 часа. Спрямо него се води досъдебно произвеждане.

Други двама също са арестувани поради владение на опиати. Вчера по обед екипи от бранша подкрепени от сътрудниците им полицейски и младши-полицейски инспектори спрели наоколо до автокъща край регионалния град лек автомобил „ Фолксваген “. Полицаите открили, че лидерът е 25-годишен мъж от панагюрското село Попинци, а до него пътувал 17-годишен от същото село.

Последвала щателна инспекция на двамата и на автомобила. Така криминалистите разкрили у лидера и у малолетното момче две пластмасови кутийки, съдържащи общо четири полиетиленови топчета. След направения полеви наркотест се оказало, че наличието е синтетичен канабиноид. Дрогата е конфискувана, а притежателите и са арестувани в ареста. По случая са формирани досъдебни производства.  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР