Солидарен съм с това, което каза президента, с неговите изводи

...
Солидарен съм с това, което каза президента, с неговите изводи
Коментари Харесай

НА ЖИВО! Премиерът: Най-важно в момента е да защитим...

Солидарен съм с това, което сподели президента, с неговите заключения и изводи за единение. Това съобщи след среща с президента Румен Радев и шефът на Националния действен щаб проф. Венцислав Мутафчийски.

"Най-важно сега е да защитим лекарите, медицинските сестри и лаборантите ", сподели той и гласи, че ще даде по 1000 лв. на месец на всички, които работят с хора, наранени от ковид.

"От рецесия не се излиза по-богат. Затова пресмятаме всеки лев за дълъг интервал от време, с цел да можем фактически да защитим страната ", сподели Борисов.

Министър-председателят дойде в президентството малко след 11 часа тази заран.

БЛИЦ напомня, че още през вчерашния ден проф. Мутафчийски анонсира, че ще предложи по-сериозно стягане на ограниченията поради ковид у нас. След пламенна и прочувствена тирада той изясни, че осъзнава какъв брой е виновен пред цяла България и обстановката опира не до стопански загуби, а до загуби на човешки животи.

По-рано през днешния ден стана ясно, че позитивните проби у нас за COVID-19 към този момент са 44 , като последната е на мъж във Варна, който скоро се е завърнал от Италия и е имал грипоподобна симптоматика. Към момента се открива с какъв брой лица е имал контакт след прибирането си.

До този миг в страната ни има два смъртни случая на лица с ковид - първият е на 66-годишна жена със сърдечни проблем и, а вторият на брачният партньор й 74-годишен мъж с белодробни проблеми.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР