Солена сметка за отоплението на столичното си жилище този месец

...
Солена сметка за отоплението на столичното си жилище този месец
Коментари Харесай

Попариха Васил Найденов с 15 000 за сметки за апартамента му, голям колкото физкултурен салон

Солена сметка за отоплението на столичното си жилище този месец е платил естрадният ас Васил Найденов.

Той се оплака, че е броил на " Топлофикация “ 2700 лв.. От началото на отоплителния сезон разноските му за топло не са падали под 2 бона, жали се артистът. Токът, водата, интернетът и други екстри били обособени разходи от мощно повишената сума.

За да не студува у дома, Кеца пресметнал, че хвърлял приблизително по към 15 хиляди лв. на зимен сезон. Една от главните аргументи да му излиза толкоз скъпо е, че жилището му е с голяма повърхност, защото наскоро той съедини два прилежащи жилището в кооперацията на столичния бул. " Витоша “, която населява от близо 40 години. Тя се намира единствено на крачка от НДК.

Титулярният му апартамент му е унаследен, само че преди време той съумя да се спазари и за прилежащото до неговото жилище, тъй като му се щеше да живее по-просторно и да има къде да къта всичките си театрални костюми и скъпи движимости. Към днешна дата съжалявал, че подхванал огромния план, който безусловно му стопил нервите, само че връщане обратно нямало. 

Вайкал се, че не си купил напряко нова къща, вместо да налива пари като в бездънна яма. Певецът най-малко не може да се оплаче от липса на средства, защото графикът му с концерти е цялостен, а хонорарът му бил 20 хиляди лева шушукат негови сътрудници. Дотук историческият ремонт му излязъл съвсем половин милион, само че още не бил завършил. 

30 бона дал единствено за новото кухненско обзавеждане, което било интелигентно и крайник с модерните технологии. Мебелите в жилището му, огромен колкото учебен физкултурен салон, пък в по-голямата си част са антики, които е купувал през годините от разнообразни страни.

" Примирил съм се с този ремонт, че всичко е на кашони, като на битпазар. Не знам дали ще доживея да го видя приключен. Майка ми, когато беше жива всичко беше подредено и по различен метод. А сякаш съм зодия Дева. Обичам реда, само че не ме бива по организацията. Минавам в жилището, преструвам се, че не виждам кашоните, и не преставам нататък. Ако знаех какво ще се случи с ремонта, нямаше да закупувам този апартамент. 

За майсторите мога да напиша дисертация, само че не желая да стартирам. По-скоро ще стартират да пускат българска музика по радиата, в сравнение с да се оправим с ремонтите и майсторите “, жалва се наскоро Кеца. След концерт, който изнесе неотдавна в Сливен, Васил Найденов си купил крушки за жилището. 

" Запознат съм, че тук ги създават. С тях поставям началото на края на моя ремонт. За тези 15 години към този момент мога и в Книгата за Гинес да вляза с моя ремонт. Но щом стигнах до осветлението, значи скоро му се вижда краят “, пошегува се изпълнителят на Телефонна обич “, написа HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР