Софийският районен съд излезе с декларация по повод административно-наказателното дело

...
Софийският районен съд излезе с декларация по повод административно-наказателното дело
Коментари Харесай

СРС с декларация да не се оказва натиск чрез квалификации

Софийският областен съд излезе с декларация във връзка административно-наказателното дело за дребно безчинство с докладчик арбитър Николай Василев.

Призовават да не се оказва напън посредством квалификации .

Три дни подред телевизия " Алфа ТВ " е излъчвала материал, в който с огромни букви на екран, съдържащ изображение на съдията , е изписано " Корумпираният арбитър от Софийски областен съд Николай Василев пусна на независимост нарушителя от Судан ".

От СРС считат, че с многократното лъчение на този материал визира освен персонално човешко достолепие и положително професионално име на съдията , само че и независимостта на правосъдната власт и доверието на обществото в нея.

 Симеонов не поддържа Сидеров за оставка на Министерство на вътрешните работи шефа
Симеонов не поддържа Сидеров за оставка на Министерство на вътрешните работи шефа

Решението на един проблем не е в настояването на оставки

Неговите сътрудници от Софийски областен съд се опълчват на потреблението на сходни квалификации във връзка с съдии и обръщат внимание на отговорността, която медиите носят за информиране на гражданското общество и съблюдаване на професионалните етични стандарти.

Делото е прегледано на 6 октомври, в Софийския областен съд по указа за битка с дребното безчинство. Твърденият за извършител е оневинен , а правосъдното решение е влезнало в действие незабавно.

 Суданец наскърбява и агресира против дамата на Сидеров след пътен случай
Суданец наскърбява и агресира против дамата на Сидеров след пътен случай

Ударили страничните огледала на джиповете си

Припомняме, водачът на партия " Атака " Волен Сидоров изиска оставката на вътрешния министър откакто сред брачната половинка му Деница Сидерова и суданец на име Мажди Гамдур имаше словесна офанзива на пътя . Министерство на вътрешните работи е безусловно прогнила система. Ще бъда срещу да отделят над 1 милиарда лв. за прогнила и корумпирана система. Ще упорствам от квотата на патриотите човек на " Атака " да оглави Министерство на вътрешните работи , съобщи Сидеров пред телевизия " Алфа ".

Почти по едно и също време с това стана ясно, че Националния координатор на " Атака ", който е и някогашен основен секретар на Министерство на вътрешните работи по време на държавното управление на Пламен Орешарски, Светлозар Лазаров е подал оставка.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР