Софийският наркобос от зората на демокрацията Илиян Варсанов е на

...
Софийският наркобос от зората на демокрацията Илиян Варсанов е на
Коментари Харесай

Изплуваха скандални подробности около соченият за наркобос Илиян Варсанов

Софийският наркобос от зората на демокрацията Илиян Варсанов е на път да излезе от ареста поради самолечение с неверни медикаменти, които са провокирали тежка алергия и са вдигнали кръвното му до рисковите граници 200/100. Преди дни Апелативният съд постанови ексклузивен обзор от външни медицински лица за Варсанов, които би трябвало да открият дали гангстерът следва да бъде изваден от ареста и въдворен в Министерство на вътрешните работи болница, написа "Уикенд ".

Резултатите от медицинските прегледи на Илиян Варсанов ще бъдат подготвени на 11 юни и тогава съдиите ще се произнесат по отношение на ориста му. Адвокатът на рецидивиста Иван Антонов упорства клиентът му да бъде настанен в амбулатория, защото съществувал действителен риск за живота му.

"За последната седмица четири път идваха от Бърза помощ, с цел да смъкват кръвното на Илиян Варсанов. Установихме, че казусът идва от сбъркани медикаменти, от които той е получил алергична реакция и редовно подвига кръвно ", ожали се бранителят на известния в ъндъргрануда мъж.

От прокуратурата обаче подозират, че Илиян Варсанов съзнателно е опитал да вдигне кръвното си, с цел да излезе от пандиза, само че е предозирал с приема на несъответствуващите илачи.

По сходна скица преди няколко месеца алкохолният олигарх Миню Стайков опитва да симулира исхемичен инсулт.

Илиян Варсанов, чието име цялостни престъпните летописи от средата на 90 -те години на предишния век, бе зрелищно задържан в дома си в столичния квартал "Красно село " с приятелката си Веселина предходната есен, а антимафиотите откриха голямо количество дрога, 15 000 лв. и впечатляващ военен боеприпас при обиск на жилището му. В добре укрепени тайници в жилището на Варсанов криминалистите откриха 10 бойни револвера и автомат "Калашников " със премахнат сериен номер - оръжие, което може да въоръжи цялото районно полицейско ръководство. До този миг ченгетата не са изтръгнали самопризнания от бандита с каква цел се е въоръжил до зъби. Според водещата версия на криминалистите Илиян Варсанов е възнамерявал да продаде револверите и автомата на сръбски гангстери, с които постоянно контактувал пред последните 2-3 години.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР