Софийският градски съд ще решава днес за ареста на двама

...
Софийският градски съд ще решава днес за ареста на двама
Коментари Харесай

Шофьор на инкасо инсценира обир, даде 300 000 лева на любовницата си, тя скрила плячката в гардероб, а днес...

Софийският градски съд ще взема решение през днешния ден за ареста на двама мъже, упрекнати за кражба на 300 000 лева от инкасо автомобил. Инсценираният грабеж беше осъществен в паркинг на столичен мол през януари, оповестява Канал 3. Обвинени за кражбата са охранителят Явор Георгиев, който е карал инкасо автомобила, приятелката му Екатерина Кабакчиева и съседът им Илиян Илиев.

През януари колата беше изоставена край столичен търговски център с над 400 000 лв. в нея. Тогава водачът Явор Георгиев твърдеше, че е бил атакуван и заплашван с револвер.

През юли от прокуратурата оповестиха, че грабежът на инкасо автомобила от началото на годината е инсцениран от тримата задържани. Откраднатото Явор дал на предпазване при любовницата си, която ги скрила в дрешника. При обиска в дома й служителите на реда разкрили парите недокоснати - облепени със стикерите на компанията за инкасо.

В автомобила са останали към 405 000 лева, като повода за това е, че авансово квалифицираният сак, който са носили обирджиите, се е оказал дребен.

В средата на юли Софийският апелативен съд остави за непрекъснато в ареста арестуваните Явор Георгиев, Екатерина Кабакчиева и Илиян Илиев. Днешното съвещание е по молба на двамата мъже, които желаят освобождение от ареста.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР