Софийският градски съд ще гледа днес мярката на обвиняемия за

...
Софийският градски съд ще гледа днес мярката на обвиняемия за
Коментари Харесай

Роднини на жертва питат има ли чадър над убиеца от Лозен

Софийският градски съд ще гледа през днешния ден мярката на обвинения за двойното ликвидиране в Лозен.

Вчера стана ясно, че убийствата на 18-годишна ученичка и на 27-годишен мъж, са осъществени с особена свирепост и по изключително непосилен за жертвите метод.
-->
За закононарушението е арестуван 34-годишният Чавдар Бояджиев (на снимката). Той е направил цялостни признания, разказал е и за друга негова жертва от с. Лозен – убийството е осъществено предходната година.

„ Искам да попитам има ли някакъв чадър от Осмо районно ръководство върху причинителя на убийствата в с. Лозен “, сподели тази заран пред бТВ Станислав Сираков, братовчед на първата жертва (от предходната година).

„ Последните дни се разбра, че има основни пропуски по делото. Вече се знае, че е направил цялостни признания, че убийството не е по несъобразителност, както се водеше до момента. За мен стои въпросът за какво е освободен “, разяснява Сираков по отношение на първото ликвидиране – на неговата братовчедка.

Снощи поданици на с. Лозен се събраха пред кметството на селото в памет на двамата убити младежи и с искане за обективен развой. Протестите ще продължат, призоваваме и за народен митинг, сподели още роднината на първата жертва.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР