Софийският градски съд реши да остави за постоянно в ареста

...
Софийският градски съд реши да остави за постоянно в ареста
Коментари Харесай

Задържаният за убийство на жена в София остава за постоянно в ареста

Софийският градски съд реши да остави за непрекъснато в ареста Калоян Каймакчийски, който бе задържан за убийството на 32-годишната Кристина. Тялото ѝ беше намерено в багажник на автомобил в квартал " Захарна фабрика ” в София.

Жертвата е била простреляна с револвер. От известно време насам е казвала пред близки, че се опасява за живота си. Търсила е помощ и от неправителствена организация, която се грижи за потърпевши от домашно принуждение. Официален сигнал до Министерство на вътрешните работи обаче не е подаван.

" Моля да не бъда арестуван под стража, с цел да мога да се опитам да се боря да изчистя името си. Искам да бъда с детето и родителите си. Нямам за цел да се прикривам. Съдействал съм от самото начало на органите на реда ", съобщи мъжът в заседателната зала. 

По време на съвещанието юристът на Каймакчийски съобщи, че не са събрани задоволително доказателства обивеният да е направил закононарушението. Липсвали свидетели, днк разбори, видео наблюдаване, балистична експертиза, както и съществуване на графични данни на придвижването на обвинителя. Не е открито къде тъкмо е осъществено закононарушението.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР