Софийският градски съд отложи заседанието по делото срещу бившия шеф

...
Софийският градски съд отложи заседанието по делото срещу бившия шеф
Коментари Харесай

Валентин Димитров-Топлото нямал пари за адвокат

Софийският градски съд отсрочи съвещанието по делото против някогашния началник на „ Топлофикация-София “ Валентин Димитров, прочут още като Вальо Топлото, съобщи БГНЕС. Причина за това стана, че юристът на Димитров е почнал работа на държавна работа и е прекратил работата си като юрист. Друга причина беше неявяването на движимостите лица и това, че банково-лингвистичната експертиза към момента не е подготвена.

В зала някогашният шеф на сдружението проплака, че няма пари, с цел да си наеме нов юрист и помоли да му бъде назначен длъжностен. От съда изиска това да бъде Илиян Павлов, който познавал делата, водени против него. На това искане прокурорът по делото сподели, че е неприемливо съдът да заплаща с държавни пари за персонална отбрана. На тези думи, Вальо Топлото отвърна, че желае тъкмо този юрист за да не се проточва делото.

Въпреки недоволството на прокурора, съдията се съобрази с настояването на Валентин Димитров и се разпореди при опция точно Илиян Павлов да бъде назначен за длъжностен бранител на Димитров.

Следващото съвещание на Софийски градски съд е планувано за 27.06.2019 г.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР