Софийският градски съд обяви за издирване единия от подсъдимите за

...
Софийският градски съд обяви за издирване единия от подсъдимите за
Коментари Харесай

БГ правосъдие: Изчезна един от свирепите столични скинари, които смазаха с железни тръби Метин

Софийският градски съд разгласи за търсене единия от подсъдимите за жестокия побой над 28-годишния Георги Димитров в центъра на София през 2013 година
32-годишният Иво Тилков е разгласен за търсене на 6 декември т.г., откакто не се е явил на второ следващо съвещание пред градския съд, оповестява Дир.бг, като се базира на информация от пресцентъра на Софийски градски съд.


Магистратите са лишили в интерес на страната паричната гаранция в размер на 5000 лв. на Тилков и са трансформирали мярката му за неотклонение в " задържане под стража ".

Следващото съвещание по делото е на 6 февруари 2018 година

По неофициална информация подсъдимият е оставил писмо в пощенската кутия на родителите си, в което им написа да не се тормозят за него.

Иво Тилков, Джоно Младенов и Момчил Милчов са упрекнати в опит за ликвидиране по хулигански подбуди на 28-годишния Георги Димитров в центъра на София. На 9 ноември 2013 година трима мъже нападнаха и пребиха грубо на ул. " Пиротска " младия мъж, който е от шуменско село и е прочут като Метин, тъй като го помислили за преселник. Преди да го пребият, нападателите нахлули в интернат, населяван от незаконни имигранти. Изпочупили вратите, само че непознатите жители съумели да ги изблъскат.

След побоя Димитров бе настанен във Военномедицинска академия в сериозно положение с тежка черепно-мозъчна контузия. Лекарите съумяха да спасят живота му, само че и до през днешния ден здравословното положение на младия мъж е влошено.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР