Софийският градски гледа в този момент мярката за неотклонение на

...
Софийският градски гледа в този момент мярката за неотклонение на
Коментари Харесай

Кристиян Николов иска по-лека мярка, заради коронавируса не дойде в съдебната зала

Софийският градски гледа в този миг мярката за неотклонение на Кристиян Николов, станал причина за гибелта на журналиста Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва. Обвиняемият желае по-лека мярка.

Заради усложнената епидемиологична конюнктура и по негово предпочитание Кристиян не беше доведен в Съдебната палата, съобщи кореспондент на Novini.bg. В залата участват единствено неговият бранител и прокурора по делото.

На 8 юли ще има съвещание за изменение на мярката за неотклонение на Кристиан Николов, предизвикал злополуката с Милен Цветков

На 11 април Кристиян Николов минава на червен светофар и с висока скорост отнася колата на журналиста, която изхвърча на километри. Въпреки че след конфликта Милен е в схващане, до момента в който инцидентни минувачи го изкарват от автомобила му, той умира по-късно.ю

Обвинение беше повдигнато и на майката на Кристиан Николов – Десислава. Тя е подведена под отговорност, че е дала джипа си на сина си в нетрезво положение. Десислава обаче бе пусната под гаранция от 100 000 лв..

Очаквайте детайлности!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР