Софийската районна привлече към наказателна отговорност 35-годишен мъж. Той е

...
Софийската районна привлече към наказателна отговорност 35-годишен мъж. Той е
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на мъж, нападнал и ограбил куриер в София

Софийската районна притегли към наказателна отговорност 35-годишен мъж . Той е упрекнат за обир и нанасяне на телесна щета, оповестяват от прокуратурата.

На 22.01.2024 година в блок в ж.к. " Младост 4 " в гр. София, обвиненият М.Б. лишил мъжка чанта, съдържаща сумата от 2300 лв. от владението на пощальон, който му е доставял поръчка . Той употребявал за задачата мощ. Обвиняемият нанесъл удар с пестник в главата потърпевшия.

От държавното обвиняване показват, че сега на осъществяването на действието, М.Б. е бил с наложена мярка за неотклонение " домакински арест ", по отношение на друго закононарушение .

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 198, алинея 1 от Наказателен кодекс. Ако бъде приет за отговорен обвиненият може да получи наказване " отнемане от независимост " от 3 до 10 години.

С разпореждане на наблюдаващ прокурор М.Б. е арестуван за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано искане в Софийски областен съд по отношение на обвинения да бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ".
 Задържаха двама за побой и обир на мъж в София
Задържаха двама за побой и обир на мъж в София

Крадците отмъкнали безценен телефон
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР