Софийската градска прокуратура повдига обвинения на част от задържаните в

...
Софийската градска прокуратура повдига обвинения на част от задържаните в
Коментари Харесай

Директорът на Агенция Митници с обвинения за участие в организирана престъпна група

Софийската градска прокуратура повдига обвинявания на част от арестуваните в сряда седем души след акцията в Агенция " Митници ", научи NOVA.  Обвиненията са за присъединяване в проведена незаконна група за контрабанда, пране на пари и подкупи. 

Директорът на Агенция " Митници " Петя Банкова е с повдигнато обвиняване и е арестувана за 72 часа. Това стана ясно от думите на адвокатката ѝ Аделина Натина. " Повдигнати са ѝ обвинявания за присъединяване в ОПГ, която се занимава с търговия с въздействие, подкупи, контрабанда на акцизни артикули. Заедно с нея са повдигнати обвинявания на още трима души, които не са ни известни ", акцентира Натина. 

По информация на NOVA упрекнатите са трима мъже, измежду които обаче не е заместникът на Банкова. Те са освободени като очевидци по досъдебното произвеждане. 

По думите на юрист Натина е " бил осъществен обиск в дома на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев ". " В неофициален диалог чиновници на КПКОНПИ ми споделиха, че е бил осъществен обиск в дома на основния секретар на Министерство на вътрешните работи. Предвид метода на работа сега е доста евентуално и той да бъде арестуван ", съобщи Натина. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР