Софийската градска прокуратура образува досъдебно производство за хулиганство и използване

...
Софийската градска прокуратура образува досъдебно производство за хулиганство и използване
Коментари Харесай

Пияна следователка доведе 30 души, за да спаси мъжа си от полицейска проверка

Софийската градска прокуратура образува досъдебно произвеждане за безчинство и потребление на служебно състояние от следовател от Окръжния следствен отдел в Силистра.

През февруари в село Йорданово Стела Илиева е направила " непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото ", оповестяват от прокуратурата. Тя е отправила обидни и заплашителни думи към двама полицейски чиновници от Районно ръководство - Силистра, които правили инспекция на лидер на автомобил, който бил благосъстоятелност на следователката.

Тя употребила служебното си състояние, с цел да предотврати отнемането на табелите с регистрационните номера на персоналния ѝ автомобил.

На 18 февруари, вечерта, към 22 часа, в село Йорданово полицейски чиновници се пробват да спрат за инспекция ето този лек автомобил. Управлявал го е Метин Али от същото село. Водачът не стопира на стоп- палка и стартира гонка. Метин е заловен, въпреки всичко и излиза наяве, че кара без да има брошура. Колата, пък се оказва благосъстоятелност на Стела Илиева, която е извикана от хванатия водач. Следователката идва с към 30 души, съгласно очевидци - в нетрезво положение.

Стела Илиева е следовател със 17-годишен стаж в Окръжен следствен отдел – Силистра. Живее в село Сребърна. На името на татко ѝ Стоян Илиев, който живее в прилежащото село Йорданово, има конна база и плантация за щрауси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР