Софийската градска прокуратура е повдигнала обвинение за опит за убийство

...
Софийската градска прокуратура е повдигнала обвинение за опит за убийство
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение за убийство на 16-годишно момче, което наръга пред дискотека свой връстник

Софийската градска прокуратура е повдигнала обвиняване за опит за ликвидиране на 16-годишното момче, което на 20-и май пред клуб на ул. " Елисавета Багряна " в София наръга с нож връстник, заяви градският прокурор Емилия Русинова, представена от „ 24 часа ”.

Вечерта в клуба се събрали доста младежи, които чествали рожден ден на момиче. Помещението се отдавало чартърен за празненства.

С празнуващите бил и упрекнатият юноша. Той обаче дошъл много късно, когато към този момент алкохолът бил приключил. Така твърдели очевидци, посочи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев.

Докато празненството вървяло в клуба, начело се били събрали и други момчета, като сред празнуващите и тях имало замяна на обидни реплики. След края на рождения ден двете 16-годишни момчета, празнуващият и това, което било извън, се скарали за идното дерби " Левски " -ЦСКА.

Свидетели видели по какъв начин упрекнатият юноша извадил нож от черен платнен калъф и го опрял в гърлото на връстника си, а след това му нанесъл две прободни рани в белия дроб и сърцето.

При претърсванията в дома му са открити 2 ножа, като евентуално единият от тях е този, с който е осъществен опитът за ликвидиране. Шефът на Столична дирекция на вътрешните работи посочи, че младежът е почиствал ножа, а по открити в жилището му облекла имало следи от кръв.

До момента са разпитани 31 очевидци, като няма данни до момента раненото момче и обвиненият да са употребявали опиати и алкохол.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР