Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на

...
Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на
Коментари Харесай

В кв. Горна баня се налага спиране на водоподаването

„ Софийска вода ” краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването в някои елементи на столицата на 22 юли 2019 година (понеделник), оповестиха от пресцентъра на сдружението.
Във връзка с превключване на махленски тръбопровод на ул. 646 в кв. „ Горна баня “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
- по ул. „ Дон “, от ул. 646 до ул. „ Лозище “;
- по ул. 646, от ул. „ Дон “ до ул. „ Орхидея “, и част от околност „ Подлозище “.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Дон “, ъгъла с ул. 755.
Във връзка с осъществяване на капиталов план за замяна на махленски тръбопровод на ул. „ Света Мария Магдалена “, вилна зона „ Симеоново - север “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
- ул. „ Света Мария Магдалена “, ул. 82, ул. 83, ул. 85, ул. „ Шумако “;
- по ул. 82, от №7 до ул. „ Света Мария Магдалена “;
- по ул. 83, от №1 до №4А.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Света Мария Магдалена “, ъгъла с ул. 82.
След възобновяване на водоснабдяването е допустимо краткотрайно повишение мътността на водата.
След реализацията на този капиталов план клиентите на „ Софийска вода ” живеещи в региона ще почувстват доста усъвършенстваното качество на предоставяните услуги.
Във връзка с превключване на махленски тръбопровод на ул. „ Къпинка “ в кв. „ Драгалевци “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
- по ул. „ Къпинка “, от №20 до ул. „ Акад. Петър Динеков “.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Къпинка “ №20.
Във връзка с замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Васил Левски “ в с. Панчарево се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
- по ул. „ Васил Левски “, от ул. „ Елин Пелин “ до ул. „ Ленището “.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Васил Левски “№12.
Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от телефонния център на „ Софийска вода ” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством виртуалния информативен център на сдружението.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР