Софийска районна прокуратура задържа 30-годишен мъж за блудство в подлеза

...
Софийска районна прокуратура задържа 30-годишен мъж за блудство в подлеза
Коментари Харесай

Задържаха мъж за блудство в подлеза на жп гара „Подуяне“

Софийска районна прокуратура задържа 30-годишен мъж за блудничество в подлеза на жп гара „ Подуяне “. Това оповестиха от пресцентъра на Прокуратура на Република България.
Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано досъдебно произвеждане против Н. Гаврилов за това, че на 11 август 2018 година към 20.00 часа в подлеза на жп гара „ Подуяне “ от страната на бул. „ Ситняково “ е направил блудствени дейности по отношение на Б., за да удовлетвори полово предпочитание (без съвкупление), като използвал за това мощ – обхванал потърпевшата с ръцете си.
Описаното действие се санкционира с наказване „ отнемане от независимост “ от две до осем години. С оглед високата социална заплаха на действието и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на причинителя за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му на 14 март 2019 година в постройката на СРС, НО, когато ще бъде прегледано и настояването за взимане във връзка с Гаврилов на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР