Софийска районна прокуратура се самосезира след публикация на GlasNews.bg и

...
Софийска районна прокуратура се самосезира след публикация на GlasNews.bg и
Коментари Харесай

Разследват случая с таксиметров шофьор, който употребява прахообразно вещество ВИДЕО

Софийска районна прокуратура се самосезира след обява на GlasNews.bg и споделен видеоклип, на който се вижда по какъв начин таксиметров водач използва прахообразно вещество, след което привежда в придвижване таксиметров автомобил от известна в столицата таксиметрова компания.

Както към този момент събощихме на фрагментите се вижда по какъв начин водач на такси си приготвя линия от бял прахуляк, а след което я шмърка благодарение на нещо, което е навито на фунийка - евентуално банкнота.

Предполага се, че бялото вещество, което водачът шмърка, е кокаин.

След като завърши с шмъркането, таксиметровият водач " почисти " в панталона си движимостта, върху която бе положена бялата субстанция. След това пък я пъхна в жабката на колата и потегли.

От таксиметровата компания излязоха с публична позиция в обществените мрежи. В нея показват, че договорът с лидера е преустановен още в края на 2022 година, а автомобилът е спрян от придвижване.

„ Предприели сме всички дейности, които са в нашите пълномощия. Оценяване високо противоположната връзка от клиенти и подадените сигнали за видяни нередности от жители. По този метод съумяваме да реагираме навреме и да отстраним и предотвратим назряващи проблеми, преди те да са нанесли съществени последици “, допълват от компанията.

Кокаинът е стимулант с огромен капацитет за взаимозависимост. Редовната консумация може да повреди кръвоносните съдове и вътрешните органи. Тя води даже до душевен болести.

По случая е стартирана инспекция, която е предоставена на Столична дирекция на вътрешните работи.

В хода й следва да се откри кой е мъжът от клипа, работи ли към момента като таксиметров водач, по кое време е снимано видеото и други

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР