Софийска районна прокуратура образува досъдебно производство във връзка със случая

...
Софийска районна прокуратура образува досъдебно производство във връзка със случая
Коментари Харесай

Сестрата на починалия боксьор избухна: Убиец! Прокуратурата се заема

Софийска районна прокуратура образува досъдебно произвеждане във връзка със случая с умрелия боксьор Борис Станчов, представял се за Исус Величков. Това оповестиха от пресслужбата на държавното обвиняване.

Под управлението и надзора на СРП е формирано и се води досъдебно произвеждане за осъществено документно закононарушение – по чл.316, във вр. с член 308, алинея 2, вр. алинея 1 Наказателен кодекс, за това, че на неустановени дати, в интервал от време от месец март 2019 година, до 21.09.2019 година, в гр. София, пред ръководителя на Федерацията за професионален бокс, умишлено са употребявани неистинен публични документи, като от причинителя не може да се търси наказателна отговорност за тяхното сформиране. За описаното действие законът планува наказване „ отнемане от независимост “ до осем години.

В хода на следствието следва да се разпитат като очевидци всички осведомени със случая лица, в това число и родственици на Станчов. Предстои да се изискат и приложат всички относими документи – в това число досиетата на Станчов и Величков от федерацията, както и съответна здравна документи. При нужда ще се назначат и изготвят експертизи.

Разследването ще бъде извършено от проверяващ служител на реда при 08 районно управление (на МВР) Столична дирекция на вътрешните работи, като ще завърши в оптимално къс период.

Междувременно сестрата на Станчов - Ани Станчова изригна във Facebook и даде мотив на всички да подозират мениджъра на боксьора (двамата са на водещата снимка). Ето какво написа тя, наричайки го непосредствено палач:

Убиец!
@Veni VG
Не си мисли че ще се измъкнеш единствено с един лишен лиценз!
Смъта на брат ми няма нищо общо с това че е играл под непознато име, не са го умъртвили поради непознатото име фактът е че е за пари нищо общо няма! МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР