Софийска градска прокуратура даде на съд Адриан Антонов, причинил смъртта

...
Софийска градска прокуратура даде на съд Адриан Антонов, причинил смъртта
Коментари Харесай

Ужасяващи разкрития: Адриан влачил тялото на Явор 300 метра, Ани изхвърлена на 51 метра

Софийска градска прокуратура даде на съд Адриан Антонов, предизвикал гибелта на двама младежи на пешеходна пътека в София.
При удара телата на двамата са качени на капака на автомобила. Тялото на Ани е било изхвърлено от удара на към 50 метра, а това на Явор се врязва през стъклото на автомобила купето. След удара колата се движи 300 метра и се удря в дирек, заяви зам. – градската прокурорка на София Десислава Петрова.
Според обвинителния акт на 8 май предходната година, малко след среднощ, при ръководство на лек автомобил по бул. „ Сливница “, Антонов нарушил разпоредбите на придвижване по пътищата. Той се движел със скорост 106 км/ч (при позволена оптималната скорост 50 км/ч), не пропуснал пресичащите по обозначена пешеходна пътека Анна-Мария Милчева (24) и Явор Стоянов (23). Така по несъобразителност предизвикал гибелта им. След разпити на 17 очевидци и 14 движимости лица, са направени 11 експертизи. На мястото на случая е имало осветяване
През януари тази година Антонов бе на независимост с мярка „ подписка “. Той беше арестуван за непрекъснато в ареста и по-късно мярката му беше изменена, тъй като е упрекнат за закононарушение по несъобразителност и по закон не може да бъде арестуван повече от два месеца.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР