Софиянци трябва да се гордеят с признанието, което получи столицата.

...
Софиянци трябва да се гордеят с признанието, което получи столицата.
Коментари Харесай

Дончо Барбалов: Софиянци трябва да се гордеят с признанието, което получи столицата

Софиянци би трябвало да се гордеят с признанието, което получи столицата. Това сподели за утринния блок " Добро утро, България " на Радио " Фокус "  Дончо Барбалов, заместник-кмет по направление “Финанси и опазване на здравето " в Столична община по повод потвърденият кредитният рейтинг на София от рейтингова организация Standard & Poor`s.

" Това е едно извънредно положително самопризнание за триумфа на екипа на госпожа Фандъкова и на финансовото направление през миналата година. На процедура това, което организацията прави, регистрира, че през 2021 година сме се справили извънредно добре с коронавирус провокациите както в регулирането на приходите на бюджета, по този начин и в надзор върху разходната част на бюджета. Отчита се също нещо, за което всички софиянци би трябвало да се гордеем, че въпреки всичко столицата е водеща в икономическото развиване на страната. Голямата стопанска система на страната е тъкмо столичната стопанската система. Това също е един добър фактор, който дава учредения за капиталовия рейтинг на Столична община, който за поредна година е еднакъв на този на страната ", разяснява още зам.-кметът.

Барбалов сподели още, че София регистрира 100% осъществяване на общинските доходи и много добра събираемост както от налози, по този начин и от общински такси.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР