Софиянката Камелия Андонова омая сърцето на един от най-желаните ергени

...
Софиянката Камелия Андонова омая сърцето на един от най-желаните ергени
Коментари Харесай

35-годишна красавица спечели сърцето на Димитър Рачков 


Софиянката Камелия Андонова омайност сърцето на един от най-желаните ергени у нас – Димитър Рачков. Според околните им двамата към този момент са двойка.

Красивата Камелия и водещият на „ Като две капки вода “ предишния уикенд са разменяли нежности, целувки и обятия в „ Хасиенда бийч “ в черноморското населено място Лозенец.

Камелия от няколко години прекарва летата там, а по специалност е сладкар. Миналата година тя откри сладкарница в центъра на „ Лозенец “, в която предлага лични захарни изкушения. Иначе има личен сладкарски завод в София.

Познанството на Димитър Рачков с Андонова обаче датира от предаването „ Като две капки вода “, където хубавицата се е занимавала със стайлинга.

Андонова е познато лице на феновете на Нова тв с присъединяване си в „ Сладкото съревнование – Bake off “, което се излъчи през 2016 година Тогава тя е работила в банка.

През свободното си време знойната мацка тренира бокс и всяка заран прави кросове на морето.

„ Най-сетне Митко си откри жена като за него – и на възраст, и като умения, не е чудно, че е влюбен “, радват се приятелите на чаровния водещ.

Според тях комикът от дълго време не е бил толкоз ухилен и положителен. Шегувал се, че постоянно си е мечтал жена му да може да готви най-малко колкото майка му и да прави сладкиши, които обожава. Сега очевидно удари джакпота!

В „ Хасиенда бийч “ Димитър Рачков постоянно отсяда още от времето, когато бяха двойка с Мария Игнатова. То е едно от най-престижните по морето, като там се канят освен най-известните диджеи, само че и културтрегери – артисти показват книгите си, вършат се изложения и луди празненства.

За водещия ваканцията към този момент стартира и най-вероятно ще остане по българското Черноморие най-малко още седмица, оповестява vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР