Софиянката Камелия Андонова омая сърцето на един от най-желаните ергени

...
Софиянката Камелия Андонова омая сърцето на един от най-желаните ергени
Коментари Харесай

След като разкара младото гадже по настояване на майка му, Рачков си намери зряла жена като за него

Софиянката Камелия Андонова омайност сърцето на един от най-желаните ергени у нас – Димитър Рачков. Според околните им двамата към този момент са двойка.

Красивата 35-годишна мацка и водещият на „ Като две капки вода “ предишния уикенд са разменяли нежности, целувки и обятия в „ Хасиенда бийч “ в черноморското населено място Лозенец.
Камелия от няколко години прекарва летата там, а по специалност е сладкар. Миналата година кръшната кокона откри сладкарница в центъра на „ Лозенец “, в която предлага лични захарни изкушения. Иначе има личен сладкарски завод в София.  Камелия е хубавица Камелия е хубавица
 
Познанството на Димитър Рачков с Андонова обаче датира от предаването „ Като две капки вода “, където хубавицата последния сезон се е занимавала със стайлинга.
Андонова е познато лице на феновете на Нова тв с присъединяване си в „ Сладкото съревнование – Bake off “, което се излъчи през 2016 година Тогава тя е работила в банка.  Двамата с Рачков са влюбени / фотография: Владо Василев Двамата с Рачков са влюбени / фотография: Владо Василев

През свободното си време знойната мацка тренира бокс и всяка заран прави кросове на морето.
„ Най-сетне Митко си откри жена като за него – и на възраст, и като умения, не е чудно, че е влюбен “, радват се приятелите на чаровния водещ.
 Рачков СКОЧИ на Маги Халваджиян, плаши с овакантяване
 Плеймейтката Анита още страда за Рачков
 
Според тях комикът от дълго време не е бил толкоз ухилен и положителен. Шегувал се, че постоянно си е мечтал жена му да може да готви най-малко колкото майка му и да прави сладкиши, които обожава. Сега очевидно удари джакпота!  Андонова впечатлила артиста и с готварски умения Андонова впечатлила артиста и с готварски умения

В „ Хасиенда бийч “ Димитър Рачков постоянно отсяда още от времето, когато бяха двойка с Мария Игнатова. То е едно от най-престижните по морето, като там се канят освен най-известните диджеи, само че и културтрегери – артисти показват книгите си, вършат се изложения и луди празненства.
За водещия ваканцията към този момент стартира и най-вероятно ще остане по българското Черноморие най-малко още седмица.
Единствените му задължения през лятото са идните изяви през август със „ Забраненото шоу на Рачков “, които ще продължат до 12 септември, малко преди рождения му ден на 18 септември.
Попитан от „ България Днес “ дали си има нова другарка, Рачков сподели, че на този стадий няма да разяснява персоналния си живот. Както е известно, преди няколко месеца по избор на комика завърши връзката му с плеймейтката Анита Димитрова.
„ Случват се такива неща, хората се събират и разделят, животът продължава “, сподели тогава пред вестника артистът.
Причината за раздялата сред двамата по този начин и не стана ясна, само че съгласно околните им с изключение на годините, които ги разделят, неналичието на предпочитание за развиване у Анита най-вече дразнило артиста. Несходството в характерите също оказало въздействие.
Според слуховете везната артистът и плеймейтката да се разделят се наклонила, откакто майката на Рачков му споделила, че не харесва „ момичето му “, както Станка Рачкова наричала Анита. На Рачкова по никакъв начин не се нравели изкуствените хубавици и мечтаела синът й да си откри естествена, умна и грижовна жена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР