София. За мен политиката е да чертаеш общото бъдеще на

...
София. За мен политиката е да чертаеш общото бъдеще на
Коментари Харесай

Крум Зарков, БСП: С „Визия за България“ предлагаме решения

София. „ За мен политиката е да чертаеш общото бъдеще на страната, която обичаш. Колко пъти всеки е чул от анализаторите, от всеки човек, че България има потребност от тактика, от визия. Време е да го създадем. Диагнозата, която ръководи страната ни, е тежка. Задълбочи се неравенството, шири са голяма беднотия. Тя обезлюдява страната. Пред демографска злополука сме. Стигнало е до точка, от която няма връщане обратно в някои райони. И да се намерят вложители, към този момент няма хора в тези райони “. Това сподели във Варна зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Крум Зарков в залата на Общината в морската ни столица по време на представянето на „ Визия за България “, оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . „ С визията ние предлагаме решения. Проблемите, пред които е изправено обществото, не могат да бъдат решени от една партия или един мандат “, сподели още той.
Крум Зарков счита, че би трябвало да се разсъни целия експертен капацитет на страната, с цел да ѝ се помогне. Той изясни, че страната би трябвало да е демократична, правова и обществена, само че и способена и почтена към хората. „ Коренно би трябвало да се промени методът, по който действа и да не е заслон на мощните, които източват публичните запаси “, заключи той.
„ Успехите на една политика са, в случай че има дълготрайна тактика. Люшкаме се надясно и наляво, тридесет години след прехода сме на последно място в Европа. Това държавно управление отдръпва страната от действителната стопанска система. Това е неолибералния модел “. Това сподели проф. Румен Гечев . Той изясни, че левицата предлага във Визията процедура от развитите страни в Европейски Съюз. Според Румен Гечев в държавния бюджет би трябвало да има капиталов фонд, с който страната да е сътрудник на частния бизнес. Той означи, че в развитите европейски страни страната взе участие интензивно в огромните компании. „ България не може да се развива единствено в бранша на услугите. Нужна е промишленост, която е сърцето на стопанската система “, добави депутатът.
Народният представител Тома Томов сподели, че не можеш да правиш страна, в случай че нямаш добра данъчна политика. „ Трябва да имаме страна, в която хората да работят единствено в услугите “, съобщи той.
На срещата бяха и депутатите Анелия Клисарова, Иван Иванов, Кольо Молев, Георги Търновалийски, Славчо Велков. Присъстващите зададоха доста въпроси за бъдещето на стопанската система в страната и приходите на хората. Те установяваха, че точно българският народ може да бъде мотор на измененията.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР