София. За четвърта поредна година Националната асоциация на бойните спортове

...
София. За четвърта поредна година Националната асоциация на бойните спортове
Коментари Харесай

Отличават най-добрите в бойните спортове за 2021 на церемонията „Златен пояс“

София. За четвърта поредна година Националната асоциация на бойните спортове в България (НАБС) – единствената асоциация по бойни спортове, акредитирана от Министерството на спорта в България, ще организира огромните си годишни награди „ Златен пояс “ 2021. Това ще се случи на 19 декември от 19,30 часа.

В унисон със здравните рекомендации и в интерес здравето на всички, церемонията ще се организира в ефирен формат. Тя ще се излъчва онлайн по националната телевизия Bulgaria ON AIR, които са формален медиен сътрудник на събитието.

По време на годишната гала „ Златен пояс “ ще бъдат връчени петте огромни награди - статуетките „ Златен пояс “ за 2020 година в категориите: „ Най-добър състезател – мъже “, „ Най-добър състезател – дами “, „ Най-добър треньор “, „ Ярка победа “ и „ Вярност на традициите “. Всяка една от 12-те федерации-членки на НАБС ще има опция да раздаде и самостоятелни награди на своите бойци и треньори за достиженията им през 2021 година.
По време на телевизионната гала специфична премия на най-отличилия се професионален играч през годината ще даде и най-голямата медия за бойни спортове у нас Boec.bg.

Целта на премиите е да отличат върховите достижения на състезателите и да се наградят напъните на всички, които работят за развиването на бойните спортове у нас. НАБС е учредена през 2015 година, с цел да подкрепи, поддържа и разпространява бойните спортове в България. В нея членуват над 476 клуба от цялата страна и над 40 000 спортисти. Част от асоциацията са централите по кикбокс и муай тай, карате киокушин, таекуондо ITF, джу джицу, самбо, кендо, кудо, ушу, шотокан карате до, сумо, айкидо и канадска битка.

Освен онлайн в ефира и уеб страницата на Bulgaria ON AIR годишната гала „ Златен пояс “ 2021 ще се излъчва в действително време и на Boec.Bg, както и във фейсбук страницата на НАБС.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР