София. Всяка стратегия се върти около тези общи елементи –

...
София. Всяка стратегия се върти около тези общи елементи –
Коментари Харесай

Ген.-лейтанант Венсан Депорт: Всяка стратегия се върти около общи елементи – амбиция, съревнование, недостиг на ресурси

София. Всяка тактика се върти към тези общи детайли – упоритост, състезание, дефицит на запаси. Това сподели генерал-лейтенант професор Венсан Депорт, консултант на президента на Panhard General Défense, по време на кръгла маса на тематика: „ Европейската стратегическа просвета “, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ Стратегията е световна, тя е система от детайли. Всяка тактика се върти към тези общи детайли – упоритост, състезание, дефицит на запаси, с тях да се обезпечи рентабилността на задачата “, разяснява проф. Депорт.

„ Знам, че в България предстоят избори, всеки един претендент има една и съща цел, взе участие в съравнение и има лимитирани средства. Кандидатите, които нямат тактика нам да съумеят. Това е по този начин и в стопанската система, бизнеса, при военните “, добави той.

Проф. Депорт изясни за разликата сред азиатската тактика и западноевропейската тактика. „ Азиатската тактика се ражда от конфронтирането на участниците, дава начало на индиректната тактика. Западноевропейската тактика идва главно от опълчването на участниците - Спарта и Атина – директната тактика “, разясни проф. Венсан Депорт.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР