София. Всяка подкрепа с номер 14 за кандидат за кмет

...
София. Всяка подкрепа с номер 14 за кандидат за кмет
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Кандидатът за кмет на Пловдив от АБВ Любомира Ганчева: Всяка подкрепа с номер 14 за кандидат кмет или листа е подкрепа срещу разрухата на града

София. Всяка поддръжка с номер 14 за претендент за кмет и за листа това е поддръжката против разрухата на Пловдив, за смяната, за бъдещето на Пловдив. Това сподели претендентът за кмет на АБВ за Пловдив Любомира Ганчева в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия . " Всички претенденти, които ни се оферират са хора с по един-четири мандата общински съветници. Това са хора, които са потвърдили, че не могат да се оправят с проблемите на хора. Аз като човек, който е работил 14 години в частния бизнес, в случай че не си правя моята работа, евентуално няма да не преставам да я работя ", посочи Ганчева. Тя уточни, че е представител на младото потомство, което заплаща цената на един циничен преход в Пловдив. " За мен политиката не е специалност, за мен политиката е идея ", посочи претендентът за кмет на АБВ за Пловдив. Тя уточни, че се занимава с политика от 2001 година Тя уточни, че желае да върне вярата на младежите, които са се родили в Пловдив, да продължат да живеят там.
" Пловдив е единственият от огромните градове, в който градският превоз не е общински, той е разсипан. Ако бъда определена за кмет и взема ключовете за Община Пловдив първото нещо, което ще направя е да върна градския превоз като общински превоз ", сподели Ганчева. Тя изрази убедеността си, че страната и общината могат да бъдат положителни стопани.
" Човекът е човек, когато е човек на огромен човек " съгласно нея е мотото на " Пловдив европейска столица на културата 2019 ".
" Ако бъда подкрепена с бюлетина 14 ще покажа, че Пловдив заслужава повече. Ще бъда част от тази смяна ", акцентира тя.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР