София. Vivacom вече предлага електронни винетки в своята , на

...
София. Vivacom вече предлага електронни винетки в своята , на
Коментари Харесай

Vivacom предлага електронни винетки и шанс да спечелите 3 броя Apple iPhone 13

София. Vivacom към този момент предлага електронни винетки в своята, на и през цифровия си портфейл Pay by Vivacom. Това оповестиха от пресцентъра на мобилния оператор . Закупуването на винетка става комфортно и бързо, осигурявайки комфорт на потребителите да изберат винетка на място в комфортен за тях офис или онлайн. И това не е всичко – Vivacom подарява 3 броя Apple iPhone 13 128 GВ в лотария, в която вземат участие всички, закупили годишни винетки до 28.02.2022 и оставили имейл и телефон за връзка в процеса на покупка на винетката.

След като потребителят избере и заплати своята винетка от Vivacom получава удостоверение незабавно на посочените от него имейл и мобилен номер, че тя е задействана. А когато винетката изтича – от телекома ще ви припомнят авансово, с цел да не пропуснете да вземете нова, когато Ви следва пътешестване. Валидността на винетката може да се ревизира когато и да е на и в Pay by Vivacom. Информация за типовете винетки може да бъде открита на уеб страницата на оператора.

Vivacom е представител и пропагандатор на електронни винетки в партньорство с „ Диджитол Смарт Инфраструктура “ АД (Digitoll). Диджитол Смарт Инфраструктура АД е вписано в Регистъра на националните снабдители на услуги за електронно събиране на такси за изминато разстояние и има подписан контракт с Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ).

Платежните услуги през приложението Pay by Vivacom се дават от „ Пейнетикс “ АД – сдружение за електронни пари, притежаващо лиценз, публикуван от Българска народна банка с решение №44 от 11.04.2016 година БТК ЕАД е снабдител на приложението Pay by Vivacom и представител на „ Пейнетикс “ АД, вписан в регистъра на Българска народна банка по чл.19 от ЗПУПС. „ Файър “ е снабдител на механически услуги за БТК ЕАД.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР