София. Във връзка строителството на третия диаметър на столичното метро

...
София. Във връзка строителството на третия диаметър на столичното метро
Коментари Харесай

София: Временно се затваря за движение участък от бул. „Пенчо Славейков“

София. Във връзка строителството на третия диаметър на столичното метро и ремонт на сектор от бул. “Пенчо Славейков “ се вкарва смяна в организацията на придвижване. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община.
От 16 юли до 16 септември се не разрешава влизането на пътни транспортни средства както диря:
- по бул. „ Пенчо Славейков “ при кръстовището с ул. „ Свети Георги Софийски “. Движението ще се прави в двете посоки посредством обход по ул. „ Свети Георги Софийски “ и сред бул. „ Пенчо Славейков “ и ул. „ Константин Иречек “ и по съществуващата пътна връзка.
- по южната половина от пътното платно на ул. „ Свети Георги Софийски “ в сектор от към 50м.преди бул. „ Пенчо Славейков “ и по южната половина от пътното платно на бул. „ Прага “ в сектор от към 20м след бул. „ Пенчо Славейков “. Движението ще се прави в двете посоки в по една пътна лента по северната половина от пътното платно по ул. „ Свети Георги Софийски “ и по бул. „ Прага “ в същия сектор.
- по крайните две пътни ленти от източната страна на пътното платно на бул. „ Пенчо Славейков “ сред ул. „ Разслатица “ и съществуващата краткотрайна пътна връзка.
От 4.30 часа на 16 юли до 24.00 часа на 16 септември се възвръща маршрутът на автобусна линия 604 в посока гара „ Искър “ по бул. „ Пенчо Славейков “ надясно по ул. „ Свети Георги Софийски “, наляво по бул. „ Акад. Иван Евстатиев Гешов “, наляво по бул. „ България “ по маршрута си.
Променя се маршрутът на автобусна линия 72 в посока хотел „ Плиска “ – по ул. „ Свети Георги Софийски “ надясно по съществуващата пътна връзка, надясно по бул. Пенчо Славейков “ и по маршрута си. В посока Западен парк рейсовете от линия 72 ще се движат по бул. „ Пенчо Славейков “, наляво по съществуващата пътна връзка, наляво по ул. „ Свети Георги Софийски и по маршрута си.
Тролейбусите от линии 2, 8 и 9 ще се движат по ул. „ Свети Георги Софийки “ към бул. „ Прага “ и от там към ул. „ Свети Георги Софийски “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР